Ušetrite so SAYU až 85 € ročne

To, že s menštruačnými nohavičkami SAYU šetríme prírodu, je známa vec. Používanie menštruačných nohavičiek však šetrí aj Vašu peňaženku! Aj keď sa počiatočná investícia do nohavičiek môže zdať pomerne vysoká, za menštruačné pomôcky nakoniec ušetríte až 85 € ročne. Ale čo je hlavné, investujete do seba a do svojho pohodlia.

Podľa dostupných údajov je priemerná dĺžka menštruácie 5 dní. Ak by sme počítali so spotrebou 5 vložiek na deň a 1 vložka na noc, vychádzala by celková spotreba vložiek za jeden menštruačný cyklus na 25 denných vložiek a 5 nočných. Samozrejme, spotreba vložiek je individuálna záležitosť. Ženy so silnou a dlhou menštruáciou majú, pochopiteľne, vyššiu spotrebu menštruačných pomôcok ako ženy so slabšou a kratšou menštruáciou.

Menštruačné nohavičky SAYU sú vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, ktoré disponujú certifikátmi bluesign® a OEKO-TEX®. Na účely výpočtu sme si preto zvolili kvalitnejšie vložky z organickej bavlny. Balenie týchto vložiek Vás môže vyjsť až na 4 - 5 €. Celková útrata za vložky sa tak môže počas jednej menštruácie vyšplhať až na 12 €. Za rok sa tak môžeme dostať na sumu 140 € a za tri roky to bude útrata až za 420 €!

Podobná situácia nastáva pri používaní tampónov z organickej bavlny, kedy za jednu krabičku môžete dať takmer 7 €. Útrata za tampóny počas jednej menštruácie následne vychádza na viac ako 12 €, za jeden rok na necelé 164 € a za tri roky táto suma už siaha skoro k 470 €.

Aby ste nohavičky mohli pohodlne striedať, počítali sme s 5 kusmi menštruačných nohavičiek na jeden cyklus. Počiatočná investícia by tak vychádzala zhruba na 200 € (bez akcií a zliav). Do takého balíčka by sme zaradili: 

Keby sme s týmto počtom nohavičiek počítali na tri roky, za jeden rok môžete ušetriť až 85 €. Za tri roky sa Vaše úspory môžu vyšplhať až ku sume 255 €! Výpočet sa týka iba menštruácie, ak ešte k tomu používate slipové vložky, investícia do menštruačných nohavičiek sa vám oplatí o to viac. Ich využitie totiž menštruáciou rozhodne nekončí – nohavičky môžete nosiť počas ovulácie, pri špinení, pri inkontinencii…Jednoducho kedykoľvek kedy budete potrebovať.

Menštruačné nohavičky SAYU Vám pri správnej starostlivosti vydržia dlhé roky. V našom tíme intenzívne používame tieto nohavičky od samého začiatku existencie značky (rok 2019) a môžeme potvrdiť, že stále vyzerajú ako nové. Takže suma sumárum –⁠ aj keď sa ich cena môže zdať vysoká, odráža sa v nej kvalita a dlhá životnosť. Z dlhodobého hľadiska je to rozhodne výhodná „kúpa“. Nehľadiac na to, čo sa ani nedá vyčísliť: nekonečná sloboda a pohodlie! :-)

Komentár

Všetky komentáre budú schválené pred zverejnením

Čo hľadáte?

close

Košík