Šport s funkčnými nohavičkami SAYU: Ostaňte v suchu!

Šport je pre mnohé z nás spôsob odreagovania sa, ktorý nám robí dobre na tele aj na duši – a preto je pochopiteľné, že sa niektoré ženy nechcú vzdať pohybu ani počas menštruácie. Rovnako ako môže váš výkon ovplyvniť kvalitné športové vybavenie, aj menštruačné nohavičky môžu výrazne zlepšiť váš pôžitok zo športu. A to nielen počas vašich dní. Nohavičky SAYU môžete nosiť nielen ako menštruačné, ale aj ako funkčné nohavičky vhodné na šport.

Ostaňte v suchu

K fyzickej námahe neodmysliteľne patrí potenie. Pri športe sa potíme nielen v podpazuší, ale aj v oblasti slabín – vlhkosť môže viesť k zapareniu a navyše nepríjemne chladí. Výsledkom je pocit nepohodlia pri cvičení v posilňovni a najmä pri vonkajších aktivitách ako sú beh, hiking alebo napríklad nordic walking.

S týmto všetkým si merino vlna, tvoriaca funkčnú vložku menštruačných nohavičiek SAYU, hravo poradí. Či už sa jedná o pot, krv či napríklad výtok, merino tekutinu absorbuje a vy sa tak budete cítiť v suchu. Vďaka svojim prirodzeným termoregulačným schopnostiam ani v mokrom stave nechladí. Práve kvôli týmto vlastnostiam sa jemná vlna často využíva pri výrobe funkčných odevov.

Vyskúšajte:

SAYU Klasické light modré a ružové:

Rýchloschnúce menštruačné nohavičky neabsorbujú pot a vďaka gumičkám a perfektnému strihu držia na svojom mieste aj pri pohybe. Sú veľmi tenké a membrána je natoľko priedušná, že ich od bežných nohavičiek nerozoznáte – s tým rozdielom, že tieto vás udržia v suchu a zabránia zapareniu pri slabej menštruácii alebo počas bežných dní.

Tip: Vysoké na spanie, ktorých funkčná vložka je vzadu predĺžená až do pása, si naše zákazníčky pochvaľujú ako výborný hrejivý kúsok na lyžovanie.

V pohybe bez obáv

Menštruácia nám nepochybne môže pri niektorých športových aktivitách prekážať. Striedanie všemožných pozícií počas jogy, pilatesu či tanca môže viesť k tomu, že sa vložka posunie alebo pokrčí. Vašu myseľ tak namiesto obľúbenej aktivity zamestnajú obavy z pretečenia alebo vám v hlave výria myšlienky na to, či v tesných legínach alebo v krátkych kraťasoch nie sú vidieť krídielka vložky. Menštruačné nohavičky sa ani nepohnú, len tak nepretečú, a navyše sú na nerozoznanie od bežnej bielizne. 

Tip: Čierne brazílky Magic Cut sú vďaka plochým okrajom takmer neviditeľné – čo oceníte napríklad pri tanci, kedy vám nebudú presvitať pod šatami.

Mezi mé zájmy patří běh, tanec, yoga, pole dance a především při něm jsou pro mě tyto kalhotky neocenitelné, protože cvičební úbor se skládá jen ze sportovní podprsenky a minikraťásků. Tento sport obnáší spoustu prvků, kdy jste hlavou dolů a v nejrůznějších krkolomných pozicích, kdy zkrátka potřebujete 100% jistotu, že se žádná nehoda nestane, protože by bylo vše ihned vidět.“

– zákazníčka Monika

Vyskúšajte:

SAYU Modal čierne s lemom:

Model s väčšou kapacitou určený pre strednú a silnejšiu menštruáciu. Modal, najekologickejší materiál z prírodných vlákien, je mimoriadne mäkký, príjemný a priedušný. Široký lem v páse netlačí, vyšší strih príjemne stiahne bruško a nerysuje sa ani pod legínami s vysokým pásom. Funkčná vložka je vďaka novej technológii SAYUpro veľmi absorpčná, a predsa stále prekvapivo tenká.

Každá z nás vie najlepšie, čo jej pri menštruácii pomáha. Niekedy to môže byť práve pohyb, ktorý zmierni menštruačné kŕče a uľaví od bolesti. Nevzdávajte sa toho, čo vás baví, siahnite radšej po menštruačných nohavičkách!

Chcete sa aj pri športe cítiť sama sebou? Prejdite do nášho e-shopu.

-->

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

Wonach suchen Sie?

close

Warenkorb